Ko bi rekao, Kante je sada problem u Čelsiju!?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rekao, Kante je sada problem u Čelsiju!?

Situacija se promenila u Londonu.

Sve je krenulo po planu novog menadžera Čelsija Mauricija Sarija od starta sezone, ali kriza vreba u svakom trenutku.

Ona je na Stamford Birdž stigla nakon poraza od Totenhema, bila je to prva izgubljena utakmica u novoj sezoni koja može da odluči dalji tok sezone za "Plavce".

Sari je danas kazao da Žoržinjo i Kante ne bi trebalo da budu tandem na sredini terena jer mu je potreban fudbaler koji je tehnički obučeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Francuza.

"Kante je sve pokušavao sam na terenu, nije bio disciplinovan. Ne mogu Žoržinjo i on da budu u liniji, Žoržinjov partner treba da bude Fabregas jer nam je na sredini potreban kreativan vezista", smatra Italijan.

Sarri answered my question about Kante and Jorginho's partnership, says Kante was trying to solve the game on his own, lost his discipline. He says that only Jorginho and Fabregas can play in the middle because he needs a "technical midfielder" in the middle. #CFC #UEL

— Nizaar Kinsella (@NizaarKinsella) 28. новембар 2018.

Do pre nekoliko nedelja, omaleni Francuz je bio možda i najvažnija karika u Čelsiju, hoće li ovo uticati na njegovu minutažu u budućnosti.

Naročito je čudno to što Fabregas baš i nije po Sarijevom ukusu...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.