Izvor: B92, 15.Jul.2023, 07:59

Kevin Spejsi se izjasnio nevinim po svim tačkama optužnice: "Bilo je nežno, nimalo agresivno"

Glumac Kevin Spejsi rekao je u četvrtak u svom iskazu londonskom sudu da je bio "skrhan" nakon što je optužen za seksualne prestupe.

Oskarovac je rekao porotnicima suda u Southwarku da nije mogao da veruje da bi mu bilo ko od osoba koje ga optužuju za ukupno 12 napada "zabio nož u leđa". Ovom 63-godišnjaku sudi se po 12 tačaka optužnice za seksualne prestupe protiv četvorice muškaraca između 2001. i 2013., kada su bili u 20-im i 30-im godinama.

Sejsi se izjasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nevinim po svim tačkama optužnice. Četiri podnosioca prijave protiv glumca rekla su da ih je Spejsi agresivno pipkao, dok je jedan muškarac bio prisiljen na oralni seks. Tužilaštvo je Spejsija nazvalo "seksualnim nasilnikom".

Spejsijev advokat Patrik Gibs rekao je poroti u četvrtak da su tužioci pokušali sporazumne susrete da prikažu "sa zlokobnim spinom" ili, u nekim slučajevima, jednostavno "izmislili" priču. Spejsi je seo na mesto za svedoke u četvrtak i upitan je o jednom od podnosilaca tužbe, koji tvrdi da ga je glumac opetovano primao za "intimna mesta" kad su bili sami.

Advokat Gibs pitao ga je o njegovom odnosu s tim muškarcem, na što je Spejsi rekao: "Jako mi se svideo. Bilo nam je lepo zajedno. Puno smo se smejali." Glumac je opisao tog podnosioca prijave kao "smešnog, šarmantnog i koketnog".

Spejsi tvrdi da je njihov odnos s vremenom "postao donekle seksualan".

"Nije se dogodilo na nasilan, agresivan, bolan način. Bilo je nežno i dirljivo i bilo je, po mom mišljenju, romantično", kazao je.

"Nikada nismo imali seks jer je jasno dao do znanja da ne želi ići dalje, a to se ponekad događa i jednostavno poštujete koliko daleko neko želi da ide", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.