Keti Prajs predstavila novu kolekciju kupaćih kostima

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keti Prajs predstavila novu kolekciju kupaćih kostima

Keti Prajs, poznatija pod imenom Džordan, juče je u Londonu predstavila svoju novu kolekciju kupaćih kostima. Starleta se na promociji pojavila i sama obučena u provokativni kupaći koji je jedva prekrivao njene bujne grudi.

Model i starleta Keti Prajs napravila je pravu pometnju u Londonu, kada je deo tamošnjeg "Vorks" studija pretvorila u plažu, radi promocije nove linije kupaćih kostima.

Pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio posut pravim peskom a Keti je pozirala fotografima obučena u ljubičasti kupaći koji je isticao njenu figuru punu oblina.

U centru pažnje su bile njene velike grudi koje je pridržavala rukama. Nova linija će uskoro biti u prodaji u buticima lanca "Store Twenty One", a Keti je otkrila da će se uskoro oprobati i u muzičkim vodama.

Pogledajte deo atmosfere sa snimanja:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starleta promovisala svoju liniju kupaćih kostima - u bikiniju! (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Mar.2012, 02:33

Keti Prajs, poznatija kao Džordan, dizajnirala je liniju kupaćih kostima a na promociji svoje kolekcije i sama je obukla jedan. Starleta se neprestano smeškala i zavodila sve prisutne, neprestano pridržavajući svoje bujne grudi.

Nastavak na S media...

Nove fotke Džordan u kupaćem kostimu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2012

Keti Prajs, poznatija pod imenom Džordan je u Londonu predstavila svoju novu kolekciju kupaćih kostima. Starleta se na promociji pojavila i sama obučena u provokativni kupaći koji je jedva prekrivao njene bujne grudi....Model i starleta Keti je napravila pravu pometnju u Londonu, kada je deo tamošnjeg...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.