Keri danas u Izraelu s Netanijahuom

Izvor: Blic, 15.Sep.2013, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri danas u Izraelu s Netanijahuom

Američki državni sekretar Džon Keri doputovaće danas u Izrael da se sastane s izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom, dan nakon što je postigao dogovor o obezbedjenju sirijskih zaliha hemijskog oružja.

Keri će kratko biti u Jerusalimu da bi informisao Netanijahua o tom dogovoru, kao i da bi diskutovao o razvoju izraelsko palestinskog mirovnog procesa.

On se prošle nedelje sastao u Londonu sa palestinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsednikom Mahmudom Abasom i želeo je da ih vidi obojicu pre godišnje sednice Generalne skupštine UN, kojoj će oni prisustvovati.

Iz Jerusalima američki državni sekretar putuje u Pariz da bi diskutovao o Siriji u ponedeljak sa francuskim i britanskim šefovima diplomatije Lorenom Fabiusom i britanskim Vilijamom Hejgom. Keri će se takodje u Parizu sastiti sa ministrpom spoljnih poslova Saudisjke Arabije, navodi Asošiejted pres.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keri s Netanijahuom o Siriji

Izvor: B92, 15.Sep.2013

Ženeva/Tel Aviv -- Američki državni sekretar Džon Keri sastao se danas sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom s kojim je razgovarao o postignutom dogovoru o Siriji...Američki državni sekretar Džon Keri danas je uveravao Izrael da dogovor koji je sklopio sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovom...

Nastavak na B92...

Keri: Dogovor može lišiti Siriju hemijskog oružja

Izvor: Press, 15.Sep.2013

Obraćajući se novinarima nakon što je obavestio izraelskog premijera Benjamina Netanijahua o okviru sporazuma potpisanog u Ženevi u subotu, Keri je rekao da se tim dogovorom otvara mogućnost potpunog uništenja hemijskog oružja u Siriji. .. Keri je, takođe, podsetio da je Rusija rekla da je...

Nastavak na Press...

Keri sa Netanijahuom o Siriji

Izvor: Akter, 15.Sep.2013

Američki državni sekretar Džon Keri sastao se sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom sa kojim je razgovarao o postignutom dogovoru o Siriji

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.