Kejt Vinslet ide u vatrogasce?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Vinslet ide u vatrogasce?

Pošto je herojski spasla 90-godišnju majku Ričarda Brensona kad je požar izbio u milijarderovoj vili na Devičanskim ostrvima, Kejt Vinslet je dobila poziv da pohađa obuku sa londonskim vatrogascima, objavio je časopis ''Helo''.

Vatrogasna brigada glavnog grada Britanije broji i 300 članica koje su oskarovku pozvale da joj pokažu kako se pravilno postupa prilikom požara kad je situacija stresna.

Kejt >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vinslet će, ako prihvati poziv, naučiti kako se rukuje uređajem za davanje kiseonika i kako se penje uz visoke, teleskopske merdevina koje koriste vatrogasci. Prema Bransonovim rečima, oko 20 ljudi boravilo je u kući na njegovom privatnom ostrvu Neker kad je u noći između nedelje i ponedeljak izbio požar.

Požar je izbio tokom oluje s grmljavinom ali niko nije povređen, a gosti su evakuisani.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.