Kejt Midlton u bolnici

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 16:25

Kejt Midlton u bolnici

Princeza od Velsa imala je operaciju abdomena u privatnoj bolnici u Londonu, saopštila je Kensingtonska palata.

Operacija je bila u utorak i uspešno je završena, a Kejt Midlton će ostati u bolnici deset do 14 dana, saopštila je palata.

Palata je saopštila da princeza (42) želi da se izvini zbog odlaganja obaveza.

"Na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo je verovatno da će se vratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na javne dužnosti posle Uskrsa“, navodi se u saopštenju.

Princezi će verovatno biti savetovano da se oporavlja dva do tri meseca, a njen povratak na službene dužnosti zavisiće od lekarskog saveta.

Princ će zbog toga odložiti i brojne angažmane, jer će brinuti o deci i neće preuzimati službene dužnosti dok mu je supruga u bolnici. Takođe neće obavljati nikakve službene dužnosti tokom neposrednog perioda nakon povratka kući Kejt Midlton. Kraljevski zvaničnici će doneti revidirani raspored za pribca Vilijama u dogledno vreme.

Ni princ Vilijam ni princeza Kejt neće putovati u inostranstvo u narednim mesecima, a kraljevski zvaničnici su rekli da će dati najnovije informacije o njenom oporavku kada bude potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Operisana princeza Kejt Midlton

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2024

Princeza od Velsa Kejt Midlton nalazi se u bolnici gdje je imala zakazanu operaciju abdomena, saopštila je Kensignton palata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.