Kejt Midlton pokazala novu frizuru (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton pokazala novu frizuru (FOTO)

LONDON - Omiljena vojvotkinja od Kembridža prvi se puta pojavila u javnosti, nakon što je prije četiri mjeseca rodila kćerkicu

Kejt Midlton je posjetila medicinski centar u Londonu Anna Freud privujla veliku pažnju s obzirom da se radi o prvoj radnoj posjeti nakon rođenja princeze Šarlote.

Kejt je za ovu priliku obukla haljinu-košulju Ralpha >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Laurena i crne salonke, a look je upotpunila nova frizura s kraćim šiškama.

Duga smeđa slojevito ošišana kosa je njen zaštitni znak godinama, ali čini se da je i popularnoj članici kraljevske porodice bila potrebna mala promjena.

Budući da se svaki potez lijepe Kate detaljno analizira, javnost je podijeljena – nekima je nova frizura odlična, a drugima se ne sviđa. Ali ne sumnjamo da će, obzirom da je Kejt prava modna ikona, mnoge Britanke poželjeti ovakve šiške.

(tportal.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kejt Midlton pokazala novu frizuru, ali izgleda da se ne dopada baš svima

Izvor: B92, 18.Sep.2015, 11:20

Omiljena vojvotkinja od Kembridža prvi put se pojavila u javnosti nakon rođenja ćerke pre četiri meseca...Kejt Midlton je posetila medicinski centar Ana Frod u Londonu i izazvala veliku pažnju ,s obzirom na to da se radi o prvoj radnoj poseti nakon rođenja princeze Šarlot...Osim što se prigodno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.