Kejt Midlton nikada nije bila mršavija

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton nikada nije bila mršavija

Vojvotkinja od Kembridža prisustvovala je juče u Londonu otvaranju "The Global Academy" sa suprugom, vojvodom od Kembridža, i princom Harijem. Obukla je za ovu priliku crveni komplet koji je pokazao njenu tananu liniju. Kejt Midlton je baš smršala.
foto: zena.blic.rs
U svojim omiljenim nude cipelama i u upečatljivoj crvenoj boji nikad mršavija Kejt je zabeležila je još jedno uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << modno izdanje.
Ali je ovaj put njena mršava linija uspela da zaseni i njenu odeću i njenu besprekornu frizuru.
 

 
Kejt nikada nije imala problema sa viškom kilograma, ali nikada nije imala ni ovako tanani struk i mršave ruke. I njeno lice odaje da je smršala.
Ukoliko bude nastavila da gubi kilograme, preti da dostigne Anđelinu Žoli. U ovom trenutku još nije došla do one alarmantne tačke koju je dostigla holivudska glumica.
 

 
Tananu liniju pokazala je Kejt i pre nekoliko dana na uskršnjoj crkvenoj ceremoniji u Londonu kada se pojavila u retro beloj kombinaciji i kada je neodoljivo podsetila na Džeki Kenedi.
Ali je tek crveno modno izdanje otkrilo njen preokret u kilaži.
Pogledajte kako se menjala njena kilaža poslednjih nekoliko godina (niz počinju stare, a završavaju nove slike):
 
 






Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.