Kejt Midlton: Haljina u kojoj se svaka žena oseća kao kraljica (FOTO)

Izvor: Story, 18.Nov.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton: Haljina u kojoj se svaka žena oseća kao kraljica (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža obožava da nosi odevne komada kraljevsko plave boje koja odlično pristaje brinetama. Uz to zna da odabere kroj koji odiše elegancijom i u kom se svaka žena oseća kraljevski

Kejt Midlton, foto: Reuter

Kejt Midlton pojavila se na dodeli nagrada Fostering Exellence u BMA House u Londonu koja brine o napuštenoj deci i podržava sistem usvajanja mališana.

Ostavite Kejt >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Midlton na miru: Ovo vojvotkinjino izdanje izazvalo je suprotne reakcije! (FOTO)

Lepa vojvotkinja se za ovu priliku odlučila za klasičnu midi haljinu u kraljevsko plavoj boji s popisom indijske dizajnerke Saloni Lodha, a čije kreacije vole da nose britanske dame poput glumice Eme Votson.

Modna greška Kejt Midlton koju su primetili svi modni znalci

Model haljine s tri-četvrt rukavima i suknjom A kroja pravi je ženski saveznik jer vizualno stanjuje gornji dio tela i skriva viškove na bokovima i bedrima. U ovom kroju se upravo zato svaka žena oseća kao kraljica!

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Midlton: Haljina u kojoj se svaka žena osjeća kao kraljica (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2015

Vojvotkinja od Kembridža obožava da nosi odjevne komada kraljevsko plave boje koja odlično pristaje brinetama. Uz to zna da odabere kroj koji odiše elegancijom i u kom se svaka žena osjeća kraljevski...Kejt Midlton pojavila se na dodjeli nagrada Fostering Exellence u BMA House u Londonu koja brine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.