Kejt Hadson želi drveće na poklon

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Hadson želi drveće na poklon

LONDON - Glumica Kejt Hadson, koja bi ovih dana trebalo da se porodi, želi da joj prijatelji i članovi porodice, umesto poklona za bebu, kupe drveće.

Kejt Hadson je odlučila da rođenje svog deteta, koje bi na svet trebalo da dođe u narednih nekoliko dana, proslavi na pomalo čudan način.

Naime, ona je zahtevala da, umesto što će joj pokloniti igračke i odeću za bebu, njeni prijatelji i članovi porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kupe drveće koje će zasaditi u svom novom domu u Velikoj Britaniji.

Hadsonova je najveći deo trudnoće provela u Americi, ali planira da se nakon porođaja preseli u Veliku Britaniju, kako bi bila što bliže svom vereniku, Metu Belamiju, dok on radi na novom albumu grupe "Muse".

Izvor blizak paru je rekao za "US Weekly" da su Kejt i Met veoma srećni i zaljubljeni: "Ona je luda za njim...Kejt i Met izgledaju tako neodoljivo zajedno."

Povezane vesti: Džesika Alba uživa u drugoj trudnoći Verila se Kejt Hadson Kejt Hadson: Brak nije recept za sreću Itan Hok uskoro četvrti put otac Kliz nije hteo da bude lord

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.