Kavani neće u London, Čelsi kešira pedeset miliona za Francuza?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani neće u London, Čelsi "kešira" pedeset miliona za Francuza?

Lampard želi kvalitetnu konkurenciju napred.

Čelsi ima mini-krizu, "plavci" su remizirali sa Arsenalom 2:2 iako su vodili u dva navrata na "Stamford Bridžu". Deluje da njihov glavni napadač Tami Abraham ne može sam izneti sezonu, Batšuaji za sada nije ni dobio pravu šansu dok se Žiru polako sprema za selidbu u Italiju.

Lampard je želio Kavanija, ali je Urugvajac izgleda odlučio da ode kod Simeonea u Atletiko Madrid.

Engleski mediji pišu da su "plavci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo otvorili pregovore oko fudbalera Liona Muse Dembelea.

Francuz igra odlično u Ligi 1, ali Lion i predsednik Ola žele da izbegnu prodaju glavnog igrača tokom zime. Očekuju ih susreti sa Juventusom u Ligi šampiona, ali i bitka za euro takmičenja i naredne sezone.

Dembele navodno košta 50 miliona evra, ali nema sumnje da će Francuzi tražiti i preko te sume.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simeone dobija Urugvajca, brojke su neverovatne!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 12:25

U Madrid stiže najbolji strelac u istoriji PSŽ-a...Atletiko Madrid je vezao tri poraza zaredom...Prvo su izgubili u finali Superkupa Španije, u La Ligi ih je savladao Eibara a sinoć su Simeonovi puleni ispali od Leonesea iz kupa Španije..."Jorgandžije" kubure sa ofanzivom, zabeležili su svega...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.