Kako ga nije sramota?! Snimak na kome Mića Jovanović i njegov engleski mentor pričaju o seksu!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jun.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako ga nije sramota?! Snimak na kome Mića Jovanović i njegov engleski mentor pričaju o seksu!

Vlasnik "Megatrenda" navodno je osamdesetih godina prošlog veka doktorirao kod čuvenog Stivena Vuda, profesora sa London School of Economics. Ovaj šokantni snimak pokazuje dvojicu "naučnika" koji pričaju ne o doktoratu Jovanovića, već o masturbacionim navikama muškaraca i žena u Velikoj Britaniji!

U večerašnjoj epizodi emisije “Ćirilica” na TV Hepi biće objavljeni novi podaci o spornom doktoratu vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Megatrend univerziteta Miće Jovanovića.

U pitanju je, verovali ili ne, skandalozni trominutni video-snimak na kome Mića Jovanović i Stiven Vud (Steven Wood), njegov engleski mentor, čuveni naučnik sa London School of Economics, pričaju ne o doktoratu, već o masturbaciji!

"Mića Jovanović je tajno u Londonu snimio svoje doktorske konsultacije s uglednim profesorom Stivenom Vudom koji je najpogrdnije govorio o njegovoj tezi o samoupravljanju u predvečerje raspada Jugoslavije i savetovao mu dobronamerno da u novinama da neku izjavu protiv Tita i Jugoslavije, pa će mu priznati doktorat, koji je na kraju morao da odbrani kod drugih profesora u Engleskoj", kaže se u najavi ove emisije.

Izvor: Telegraf

Kako je navedeno, posle svega je Jovanović zaključio da ovih dana nije on bio tema napada, nego da se preko njega ruši i kompromituje vlast u Srbiji, a da se Megatrend za sitne pare proda nekom uvaženom zaštićenom svedoku, pošto je već najpopularniji zaštićeni svedok vlasnik konkurentskog privatnog fakulteta.

Pogledajte ovaj šokantan video dvojice doktora koji pričaju o svemu, samo ne o naučnim temama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ovako je dr Mića Jovanović radio na svom "drktoratu" (18+)

Izvor: Blic, 16.Jun.2014

Šokantan video snimak na kojem se vidi deo "naučnog usavršavanja" Miće Jovanovića, osramoćenog rektora Univerziteta "Megatrend" koji je ovih dana nekoliko puta uhvaćen u laži u vezi sa svojim nepostojećim doktoratom iz Londona, objavila je danas na Jujtjubu televizija Hepi. ..NAPOMENA: Video...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.