Kako da odaberete odgovarajuću nijansu pudera samo uz pomoć selfija?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2017, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da odaberete odgovarajuću nijansu pudera samo uz pomoć selfija?

Blogerka i urednica magazina "Blush London" Džamelija Robertson skratila je muke mnogim damama koje teško pronalaze odgovarajući puder.

Kako je reč o tamnoputoj devojci, imala je problema da pronađe nijansu koja će joj odgovarati, pa je odlučila da sama reši taj problem, ali ne samo sebi već i ostalim ženama. Napravila je aplikaciju Slapp.

Džamelija je ispričala da je to bilo za nju frustrirajuće iskustvo, jer su tamne nijanse proizvodili samo poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << brendovi.

Analizirajući selfi fotke, počela je da crta dizajne, a onda pronašla tim koji joj je pomogao da svaki ten poveže sa odgovarajućom nijansom pudera da bi ove godine lansirala aplikaciju.

- Napravite selfi i aplikacija vas odmah poveže sa proizvodima u nijansama koji odgovaraju vašem tenu - objašnjava ova mlada žena.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.