Kakav maler: Rosi mora četvrti put da operiše koleno

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav maler: Rosi mora četvrti put da operiše koleno

Fudbaler Fiorentine Ðuzepe Rosi moraće četvrti put da operiše desno koleno, objavio je italijanski prvoligaš.

Testiranjem je utvrđeno da Rosi ima dodatne probleme, pa će tokom nedelje biti podvrgnut artroskopskoj operaciji u Londonu nakon što je, na njegov zahtev, konsultovan pomoćnik američkog ortopeda Ričarda Stedmana koji je obavio prethodne operativne zahvate.

Malerozni napadač izostavljen je iz sastava reprezentacije Italije uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvenstva sveta u Brazilu, nakon što se vratio na teren posle četvoromesečnog oporavka od povrede.

Tokom karijere Rosi je igrao za Mančester junajted, na pozajmicu za Njukasl i Parmu, a od 2007. do 2013. za Viljareal, odakle je prešao zu Fiorentinu.

Rođen u SAD, 27. godišnji Rosi odigrao je 30 utakmica za reprezentaciju Italije i postigao sedam golova.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.