Kad si svuda alternativa, Eriksen odabrao, sad ga zanima odluka oko Pogbe!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad si svuda alternativa, Eriksen odabrao, sad ga zanima odluka oko Pogbe!

Danac će biti slobodan na leto, ali bi ranije mogao da napusti London. Samo, svuda ispred njega se pojavljuje Pol Pogba...

Izgleda da će Kristijan Eriksen na kraju završiti u Junajtedu. Murinjo ga je praktično otpisao, ne želi da produži ugovor, a Levi hoće da ga proda u januaru, kako Danac ne bi otišao bez obeštećenja.

No, većina klubova koji ga žele, Juventus, Atletiko i Inter će čekati leto, odnosno pokušati da se dogovore od januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sa druge strane, Junajtedova ideja je da plati neki novac Totenhemu, ali ne 50 miliona koliko navodno traže "Pevci" već manje.

To je jedna varijanta, druga da se dogovore sa Eriksenom za leto, navodno su u prednosti jer mogu da ponude mnogo više novca nego Španci i pogotovo Italijani.

Real je prva želja Eriksena, ali nije realno, Zidan ima neke druge planove, pre svega Pogbu, a ako ne stigne Francuz, ideja je mladi Van de Bek iz Ajaksa ili Fabijan Ruiz iz Napolija.

Zbog toga se Dancu najverovatnije neće ostvariti želja, a mogao bi baš da bude zamena za Pogbu koji svim silama želi da napusti "Old Traford".

Francuz gleda ka Realu, želi ga i Juventus, pa na neki način Eriksen zavisi od Pogbe...

Danac bi mogao da se pridruži bivšem treneru Poketinu, mnogi veruju da je pobeda Junajteda nad Totenhemom, samo malo produžila život Solskjeru i da će ponovo doći u problem, odnosno da bi najkasnije na kraju sezone mogao da bude smenjen.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Eriksen ide iz Totenhema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019, 05:33

Vezni fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen i dalje ima želju da napusti londonski klub, bez obzira na promenu na klupi i dolazak Žozea Murinja, piše britanski Telegraf...Dancu ugovor ističe na kraju sezone i nema nameru da potpiše novi, pa će već u januaru moći da pregovora sa drugim klubovima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.