KVARE BARSELONI PLANOVE: Stigla ponuda za Levandovskog - iz Premijer lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 17:44

KVARE BARSELONI PLANOVE: Stigla ponuda za Levandovskog - iz Premijer lige!

Baš želi iz Minhena.

Robert Levandovski želi da napusti Bajern, dok minhenski klub želi da ga zadrži do kraja ugovora koji ističe narednog leta.

Ipak, dok se taj "nesporazum" ne okonča stigla je i nova ponuda za Poljaka.

Naime, za dovođenje sjajnog napadača zainteresovan je londonski Čelsi.

Plavcima problem stvara Romelu Lukaku sa kojim uprava mora da reši status. Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se Bajern u prethodnom periodu interesovao za Belgijanca, ali za sada nema naznaka o potencijalnoj trampi.

Izvori koji prenose ovu vest tvrde da je ovo težak posao za Čelsi, jer Levandovski ima verbalni dogovor sa Barselonom, zbog koje je već odbio ponudu Pari Sen Žermena.

Levandovski je lično pričao sa Ćavijem, sviđa mu se da bude deo Barsinog novog projekta i da bude lider katalonske ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.