Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONTEOV PRVI PIK: Čelsi želi Ardu Turana

Sudeći po engleskom list „Metro“, Čelsi će pokušati da na leto dovede Ardu Turana iz Barselone.

Novi trener „plavaca“ Antonio Konte je dobio zeleno svetlo da proba da dovede Turčina. Londonski klub napominje, da će Turan biti važan deo u stvaranju novog tima. Transfer je procenjen na 40 miliona evra, koliko je i Barsa platila Atletiku za njegov prelazak iz Madrida u Kataloniju. 29.godišnjem fudbaleru plata bi bila povećana.
„Metro“ navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najveći problem u realizaciji ovog transfera činjenica da Čelsi neće igrati Ligu šampiona sledeće godine.
Turan je mnogo puta do sada napominjao da je ostvario životni san potpisavši ugovor sa Barselonom, ali nam sledi da vidimo da li će se taj san brzo završiti.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi - Konte rešava pitanje prvog golmana!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016

Ekipa Čelsija se može naći u problemu sa golmanima naredne sezone...Antonio Konte obavio je prve razgovore sa igračima u sredu, a kako sada stvari stoje pitanje je da li će Kurtoa i Begović biti u sastavu za sledeću sezonu...Konte je zatražio od svih igrača da odgovore na pitanje da li može...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.