KAMION PREGAZIO OSMOGODIŠNJEG DEČAKA: Policija otkrila šta je vozač udradio posle stravične nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:34

KAMION PREGAZIO OSMOGODIŠNJEG DEČAKA: Policija otkrila šta je vozač udradio posle stravične nesreće

Uprkos naporima lekara dečak nije preživeo.

Osmogodišnji dečak poginuo je nakon što ga je udario kamion u zapadnom Londonu.

Dečaka je u petak uveče udarilo vozilo u Sautholu, u Ilingu.

Na lice mesta pozvana je policija, kao i londonska Hitna pomoć.

Hitna pomoć iz Londona je takođe prisustvovala i dete je hitno prevezeno u bolnicu. Policija je potvrdila da je on, uprkos naporima lekara i medicinskih sestara, proglašen mrtvim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 21.47 časova.

Vozač kamiona se nakon incidenta zaustavio i za sada nema uhapšenih.

Portparol policije rekao je: "Pokrenuta je istraga nakon što je osmogodišnji dečak poginuo u sudaru u Ilingu. Policija je pozvana u King Street, Southall, nakon poziva u 18:20 u petak, 23. februara, zbog sudara u kojem su učestvovali kamion i pešak. Dečaku su na licu mesta ukazali hitna pomoć i hitna pomoć Londona pre nego što je hitno prebačen u bolnicu. Na žalost, uprkos naporima lekara i medicinskih sestara, on je proglašen mrtvim u 21:47.

- Njegovi najbliži su obavešteni. Vozač kamiona se zaustavio na mestu događaja; nije bilo hapšenja - navodi se u policijskom saopštenju, prenosi Metro.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Milan Lovas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.