KAMERON KAO POZORNIK BUKVIĆ

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMERON KAO POZORNIK BUKVIĆ

Britanski list Dejli mejl uporedio je poznate ljude, mahom domaće političare, s likovima iz crtanih filmova

LONDON - Liče i fizički i karakterno.

Britanski list Dejli mejl uporedio je poznate ljude, mahom domaće političare, s likovima iz crtanih filmova. Tako Britanski premijer Dejvid Kameron liči na pozornika Bukvića iz crtanog filma „Mika Mačor", šef diplomatije Vilijam Hejg na mister Magua, gradonačelnik Londona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Barnija Kamenka, Toni Bler na magarca iz „Šreka", a francuski predsednik Nikola Sarkozi na Viktora Kvotermejna iz „Prokletstva zekodlaka". List navodi da političari ne samo da fizički podsećaju na likove iz popularnih animiranih filmova, već imaju i poneke zajedničke osobine.

Dejvid Kameron, britanski premijer

Pozornik Bukvić je lik iz čuvenog crtanog filma „Mika Mačor". Njujorški plavac voli bandu mačaka koja živi u sokačetu i pomaže mu u rešavanju zločina, ali stalno traži od njih da počiste za sobom i da se klone njegovog javnog telefona.

Vilijam Hejg kao Mister Magu

Kvinsi Magu, ili mister Magu, bogati je penzioner, lik iz crtanog filma koji zapada u razne smešne situacije zbog svoje kratkovidosti i tvrdoglavosti. Kroz neverovatan splet srećnih okolnosti situacija se uvek okrene u njegovu korist.

Boris Džonson kao Barni Kamenko

Barni Kamenko je čuveni lik iz crtanog filma „Porodica Kremenko". On i njegova žena Beti su komšije i najbolji prijatelji Barnija i Vilme Kremenko.

Nikola Sarkozi kao Viktor Kvotermejn

Viktor Kvotermejn, glavni lik u crtanom filmu „Prokletstvo zekodlaka", kojem glas daje glumac Rejf Fajns. On je lord koji obožava lov i juri Ledi Totington zato što želi da se dočepa njenog bogatstva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.