Juventus i Čelsi pregovaraju: Vlahoviću u Londonu?

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 17:28

Juventus i Čelsi pregovaraju: Vlahoviću u Londonu?

Sportski direktor Juventusa Đovani Mana pregovara sa predstavnicima Čelsija u vezi transfera Dušana Vlahovića u londonski klub, prenosi "Gazeta delo Sport".

Italijanski mediji navode da je Mana u Londonu razgovarao sa direktorima Čelsija, koji su zainteresovani za srpskog napadača.

Mana je saopštio da je Juventus spreman da sasluša sve ponude za Vlahovića.

"Juventus i Čelsi su otvorili pregovore u vezi transfera Vlahovića. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posao nije blizu realizacije, jer Čelsi nudi Juventusu Romelua Lukakua i Rubena Loftusa Čeka i novac za srpskog fudbalera. Čelsi želi na ovaj način da smanji cenu transfera za Vlahovića, ali Juventus insistira da srpski fudbaler može da napusti Torino samo uz novčano obeštećenje", navodi italijanski list.

Za reprezentativca Srbije zainteresovan je i Bajern, koji želi da dovede kvalitetnog napadača u letnjem prelaznom roku.

Transfermakt procenjuje da Vlahović vredi 75 miliona evra.

Vlahović (23) je u Juventus stigao početkom 2022. godine iz Fiorentine.

On je ove sezone za Juventus odigrao 42 meča i postigao je 14 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VLAHOVIĆ U DVOSTRUKOM PRVAKU EVROPE: Čelnik Juventusa viđen na sastanku sa NJIMA, Srbin blizu Engleske

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023

Plavcima je neophodan špic...Sportski direktor Juventusa Đovani Mana pregovara sa predstavnicima Čelsija u vezi transfera Dušana Vlahovića u londonski klub, prenosi "Gazeta delo Sport"...Italijanski mediji navode da je Mana u Londonu razgovarao sa direktorima Čelsija, koji su zainteresovani za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.