Juve ne odustaje, formula Kuadrado, sva tri letnja pojačanja stižu iz Londona?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 12:32

Juve ne odustaje, "formula Kuadrado", sva tri letnja pojačanja stižu iz Londona?!

Italijani spremili ponudu, čime bi praktično rešili sastav tima za sledeću sezonu...

I pored trampe Pjanića za Artura, Juventus nije zatvorio poglavlje kada su vezni igrači u pitanju. Kupljen je Kuluševski, Rabio sada igra standardno i pokazuje da bi mogao posle duge pauze i povratka u formu da bude veliki adut. Tu su Matuidi, neprikosnoveni Bentankur, Kedira ima ugovor još godinu dana, nije jasno šta će biti sa Remzijem.

Izgleda da ima više nego dovoljno veznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača za novu sezonu, mada bi klub da se oslobodi Kedire i možda Remzija, ako stigne ponuda, no nisu odustali od Žorginja.

Sarijev pulen bi da se priključi omiljenom treneru u Juventusu, Lampard nema ništa protiv, Italo-Brazilac je u drugom planu.

Ali, Čelsi traži 40 miliona evra za ovog pleja, Juventus veruje da mogu da završe posao na isti način kao i sa Kuadradom pre nekoliko godina.

Naime, oni bi uzeli Žorginja, platili bi pozajmicu sa mogućnošću otkupa. Razmišljaju čak da ponude paket u koji bi ušao Emerson Palmijeri, pa ako igrači odigraju dovoljan broj utakmica u narednoj sezoni, otkup bi postao obavezan.

Time bi se Juve zaštitio od toga da se pomenuti Brazilci koje Sari želi ne uklope u tim.

Videćemo da li mogu da završe posao, hoće i napadača, Milika iz Napolija umesto Iguaina, ali je pitanje hoće li pristati da u zamenu u Napulj pošalju Bernadeskija koji igra dobro posle pauze. Pominje se kao alternativa u špicu i Lakazet iz Arsenala, ali jasno, pre svega toga moraju da reše situaciju oko Iguaina.

Juve ima +7, večeras gostuje u Milanu, ako savladaju "Rosonere" na "San Siru", iako je do kraja ostalo osam kola, čini se da bi Lacio povratak u borbu za "Skudeto" bio nemoguća misija...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.