Juve napravio prve korake, ali mladu zvezdu bi i giganti iz Londona i Madrida!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve napravio prve korake, ali mladu zvezdu bi i giganti iz Londona i Madrida!

Sportski direktor "Stare dame" ima jasan plan, hoće li klubovi iz Španije i Engleske moći da mu pomrse račune?

Poznato je da su u Juventusu oduševljeni mladim Nikolom Zaniolom iz Rome.

Talentovani fudbaler je letos stigao u Rim iz Intera, kao deo transfera za Rađu Naingolana, trebalo mu je vremena da se privikne na novu sredinu, ali je ubrzo počeo da oduševljava sve u klubu.

Počela su i poređenja sa Frančeskom Totijem, a Zaniolo je postao i najmlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač koji je postigao dva gola u nokaut fazi Lige šampiona na jednom meču.

Upravo su ga iz Juventusa pratili na utakmici sa Portom u Ligi šampiona, imali su šta da vide, a kako stoje stvari, napravili su i prve korake ka potpisivanju mladog fudbalera.

Naime, izvršni direktor "Stare dame" Fabio Paratići sastao se sa Zaniolovim agentom Klaudijom Vigorelijem.

Njih dvojica su juče obavila razgovor u Madridu, u hotelu u kojem je Juventus odseo uoči utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Atletika.

Roma želi da potpiše novi ugovor sa ovim sjajnim momkom, koji je istakao i da je spreman da ostane na "Olimpiku" do kraja karijere.

Ali, kao klinac je navijao za Juve, videćemo da li bi to moglo da prevagne u korist "Bjankonera", koji bi ga rado videli u svojim redovima.

Ipak, imaće i Juve težak zadatak, kako su se u borbu za Zaniolov potpis uključili i madridski Real i londonski Čelsi.

"Los Blankosi" su na delu mogli da vide talentovanog napadača, kako je Zaniolo upravo svoj debi za "Vučicu" upisao u Ligi šampiona protiv "kraljevskog" kluba na "Bernabeu".

Procenjuje se da bi Zaniolo zainteresovane strane mogao da košta i više od 50 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.