Jovan Jelovac u top deset dizajnera

Izvor: Blic, 12.Apr.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovan Jelovac u top deset dizajnera

Vodeća svetska PR agencija specijalizovana za dizajn “Camron” iz Londona je u svom ekskluzivnom vodiču Milanske nedelje dizajna 2011. uvrstila osnivača Beogradske nedelje dizajna Jovana Jelovca među top 10 ličnosti koje posetioci moraju da sretnu.

Jelovac je izabran u segmentu "Who Is Hot In Milan” koji je posvećen ključnim ličnostima svetskog dizajna koje će posetiti Milano ove godine, kao što su Iv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Behar, Ambra Meda, Haime Ajon, Front i Tomas Hetervik između ostalih.

Jelovac je izabran zahvaljujući objavljenom programu Beogradske nedelje dizajna koja će se i ove godine održati poslednje nedelje maja u Beogradu, a čija je konferencija pod nazivom "Budućnost na kvadrat” ocenjena kao "najuzbudljivija na svetu”. Inače, agencija "Camron” je napravila i selekciju top deset događaja u Milanu koje posetioci ne smeju da propuste, kao i izbor najvažnijih salona, izložbi, autora i brendova.

Međunarodni sajam nameštaja se tradicionalno održava od 12. do 17. aprila u Milanu i najvažniji je svetski godišnji događaj iz oblasti dizajna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.