Još jedan odlazak iz Severnog Londona!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan odlazak iz Severnog Londona!

Za njih još nije gotovo prelazni rok.

Totenhem Sparsi su ovog leta doveli nekoliko velikih pojačanja, stigao je Tanži Ndombele iz Liona i odmah se pokazao sjajno u Premijer ligi, da bi u smiraj prelaznog roka u redove "Pevaca" stigli Rajan Sesenjon i Đovani Lo Selso.

Ipak, Sparsi bi do kraja meseca mogli da ostanu i bez nekoliko igrača, još uvek je neizvesna sudbina Kristijana Eriksena, a kako stvari stoje, mogao bi da ih napusti i Žorž-Kevin Nkudu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Krilni fudbaler je u London stigao leta 2016. godine iz Marseja, nije se naigrao, bio je na pozajmicama u Barnliju i Monaku, ali je imao problema sa povredama, pa se ni tamo nije naigrao.

Sada se pojavila mogućnost da pojača redove turskog Bešiktaša, koji bi trebalo da otkupi njegov ugovor od Sparsa za nešto više od pet miliona evra (pet miliona funti).
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.