Jokanović dovodi pojačanje iz Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović dovodi pojačanje iz Arsenala!

Fulam je izborio povratak u elitni rang, a sada će pokušati što bolje da se pojačaju kako bi ostali u Premijer ligi.

Slaviša Jokanović je napravio pravi podvig u sezoni za nama, uspeo je da uvede Fulam u Premijer ligu, njegova ekipa je u finalu doigravanja za popunu PL savladala Aston Vilu.

Ekipu je već napustio desni bek Rajan Frederiks, koji će karijeru nastaviti u Vest Hemu, a jasno je da će ekipa sa "Krejven Kotidža" morati dobro da se pojača pred napore >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji ih čekaju u eliti.

Pisali smo već da bi mladi Francuz mogao da pojača konkurenciju u veznom redu, kao i da bi put Jugozapadnog Londona mogao i jedan Brazilac, a sada se pojavila i informacija da je Jokanović zainteresovan za jednog fudbalera Arsenala.

U pitanju je štoper "Tobždija" Kalum Čejmbers, koji je svojevremeno na "Emirejts" stigao iz Sautemptona.

Čejmbers je minule sezone upisao 24 takmičarska nastupa za Arsenal, pola od toga upisao je u Premijer ligi, a pitanje je da li će imati priliku da igra pod vođstvom novog trenera Unaja Emerija, koji je već naciljao dva pojačanja u defanzivi, a angažovao je i alternativu za Beljerina, za desni bok u odbrani.

Tako bi engleski internacionalac mogao da promeni sredinu ovog leta, nema sumnje da bi u Fulamu bio jedan od ključnih igrača zadnje linije, ali Arsenal ne želi tek tako da ga se odrekne.

Oni bi ga pustili za 22 miliona funti (25 miliona evra), što Fulam u ovom trenutku nije spreman da ponudi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.