Jokanović: Ma kakvi kapitalci, dajte mi rezerve!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: "Ma kakvi 'kapitalci', dajte mi rezerve!"

Neobičan zahtev Srbina.

Fulam je danas odigrao poslednju prijateljsku utakmicu pred početak sezone u Premijer ligi.

Bilo je 2:2 protiv španske Selte, reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović briljirao golom i asistencijom, pa se ne može reći da ni menadžer tima iz Londona Slaviša Jokanović ima velikih razloga za brigu.

I pored toga što se mnogi igrači povezuju sa Fulamom, srpski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je istakao da želi igrače koji neće biti u prvom planu.

"Definitivno još nismo završili sa pojačanjima, nikada se ne žalim zbog našeg poslovanja. Ipak, potrebno nam je još nekoliko igrača koji bi bili rezerve na nekim pozicijama u timu", otkrio je Jokanović.

Pojačanja poput Fabrija, Širlea i Mitrovića će svakako biti prvi izbor nekadašnjeg trenera Partizana, ali je i on svestan da je za konkurentnost u Engleskoj potrebna "duga" klupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.