Jokan zna šta treba raditi, ali traži vreme: Nisam vam ja Dejvid Koperfild

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan zna šta treba raditi, ali traži vreme: Nisam vam ja Dejvid Koperfild

Srpski stručnjak u porazu od Šefilda otkrio i pozitivne i negativne stvari u igri Fulama

Debi Slaviše Jokanovića na klupi Fulama nije završen onako kao što su se navijači londonskog drugoligaša nadali. Fulam je minimalcem poražen na svom terenu od Šefild Venzdeja čime je devalvirana pobeda nad Roteramom u prošlom kolu.

Jokanović je posle meča istakao da nije sve tako crno i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da vidi gde njegov tim može da napreduje kako bi izašao iz krize.

„Normalno je da sam razočaran rezultatom. Ali ne mogu reći da sam razočaran onim što su moji igrači prikazali. Igrali smo dobar fudbal 60 minuta, a onda su oni postigli fantastičan gol koji im je bio dovoljan za pobedu. Mogli smo da izbegnemo ovu situaciju... Imalo smo loptu u posedu 71 odsto utakmice, ali nismo bili dovoljno opasni u napadu i nismo stvorili potreban broj šansi za gol. Mi smo tim koji je dobar kada ima loptu u posedu, ali moramo da se porpavimo u igri bez lopte“, istakao je Jokanović posle utakmice.

Jokanović prošle sezone u Votfordu nije imao baš najbolji start, ali kada je uhvatio zalet, sezona je završena kako se samo poželeti moglo.

„Situacija je pomalo frustrirajuća, ali došao sam da radim i ne mogu odmah da rešim sve probleme. Nisam vam ja Dejvid Kopoerfild, potrebno mi je vremena. Biće potreba ozbiljna posvećenost mene, mog stručnog štaba, igrača i svih koji rade na ovom klupskom projektu“, rekao je srpski stručnjak obećavajući naporan rad.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.