Izvor: Blic, 08.Avg.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv snimak saobraćajne kamere: Džoger u Londonu GURA ŽENU POD AUTOBUS (VIDEO)

Zastrašujući snimak koji je zabeležila saobraćajna kamera na ulicama Londona prikazuje bizarnu i pre svega opasnu situaciju u kojoj je jedna prolaznica umalo izgubila život.

Naime, na snimku se vidi kako jedan od ljudi koji je džogirao grubo odguruje ženu ispred sebe i time mu direktno ugrožava život, jer je nesrećna žena umalo pao pod točkove autobusa.

Glava nesrećne prolaznice bila je na svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekoliko centimetara od točkova dabldekera koji je jedino zahvaljujući spretnosti vozača izbegao tragičan epilog.

Policija je raspisala poternicu za bahatim džogerom, koji će prema rečima inspektora Skotland jarda biti "uhapšen i optužen".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.