Jens Leman razmišlja o povratku

Izvor: B92, 18.Maj.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jens Leman razmišlja o povratku

Nekadašnji golman reprezentacije Nemančke Jens Leman, koji je posle završetka prošle sezone okončao karijeru, izjavio je da bi mogao da se vrati na teren.

Leman (42) je trenutno student trenerske škole u Londonu, ali i ove sezone je bio u profesionalnom fudbalu.

Menadžer Arsenala Arsen Venger iskoristio je priliku i u martu ponudio Nemcu kratkoročni ugovor do kraja sezone pošto su u tim trenucima 'tobžije' kuburile sa golmanima zbog brojnih povreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U drugom mandatu u dresu Arsenala Leman je samo jednom stao na gol u takmičarskom meču – protiv Blekpula u Premijer ligi.

"Ne verujem da je produžetak saradnje sa Arsenalom u ovom trenutku realna opcija, ali ja sam spreman da im pomognem kada zatreba", rekao je Leman, a prenosi "Bild".

Bivši golman Šalkea, Borusije Dortmund, Arsenala i Štutgarta najavio je da želi da se bavi trenerskim poslom nakon sticanja diplome.

"Mislim da bi Engleska bila idealna destinacija za početak trenerske karijere. U društvu menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona i Vengera možete mnogo toga da naučite u struci".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.