Jedna od najlepših voditeljki utegla se u lateks odelo, svaka oblina se ocrtala FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 10:28

Jedna od najlepših voditeljki utegla se u lateks odelo, svaka oblina se ocrtala FOTO

Britanska voditeljka Maja Jama nedavno je prisustvovala večernjoj zabavi magazina "Vog" u Londonu.

Ona je za tu priliku nosila crno lateks odelo koje je, kako se vidi sa fotografija, istaklo svaku njenu oblinu, ali i adute - bujne grudi.

Jedna od trenutno najlepših voditeljki sveta je celokupno izdanje upotpunila jednostavnom, talasastom frizurom, a svoj lateks kombinezon je rado uparila sa crnim salonkama.

Inače, britanska voditeljka veliku popularnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je doživela zahvaljujući rijalitiju "Ostvro ljubavi". Šira javnost je od njenog prvog pojavljivanja na malim ekranima bila opčinjena Jaminom lepotom, te je mnoge intersovalo da li je ikada radila plastične operacije.

Prema pisanju sajta "MYA Cosmetic Surgery", lepa voditeljka nije išla pod nož, a bujne grudi i zanosne obline su dar prirode.

"Molila sam se da imam bujne grudi u tinejdžerskim danima i posrećilo mi se", rekla je Maja, a prenosi gorepomenuti sajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.