JOŠ ĆE TEJLOR NERVIRATI PLAVCE: Arbitar i dalje sudi Čelsiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 08:35

JOŠ ĆE TEJLOR NERVIRATI PLAVCE: Arbitar i dalje sudi Čelsiju

Besni su u zapadnom Londonu.

Fenomenalnu utakmicu su odigrali Čelsi i Totenhem u nedelju popodne, svega je bilo... golova, kontroverzi, tenzije, čak je u jednom trenutku moglo da dođe i do sukoba dva trenera, ipak i posle svega toga u centru pažnje je glavni arbitar duela Entoni Tejlor. 

Englez je kao i ko zna koji put oštetio Čelsi. Očigledno je da sudija ima pik na londonske Plavce, nebrojano puta ih je oštetio, a tu čast, po svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudeći, imaće priliku da radi i u nastavku sezone.

Tim iz zapadnog Londona je pokrenuo peticiju da im Tejlor više ne sudi, ali FA će po svemu sudeći odbaciti sve te pritužbe i neće uvesti nikakvu zabranu sudiji, koji je na ovom meču u mnogome kumovao kod oba gola Totenhema.

Anthony Taylor - Chelsea FC agenda pic.twitter.com/jADRco1oJd

— Dubois (@CFCDUBois) August 15, 2022

Kod prvog izjednačenja ekipe Antonija Kontea imao je čak dva propusta, nije dosudio očigledan faul nad Havercom, a potom i ofsajd u kom se nalazio Rišarlison. Spursi su do boda stigli u 95. minutu iz kornera, a neposredno pre toga Romero je uhvatio za kosu Kukurelju i bacio ga na zemlju, a to sve dogodilo pred očima Tejlora, koji nije dosudio ni prekršaj, a kamoli crveni karton.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.