Izner: Biće teško protiv Janka

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izner: Biće teško protiv Janka

Amerikanac Džon Izner, koji će u osmini finala Olimpijskog turnira u Londonu igrati protiv Janka Tipsarevića, rekao je da će taj meč da bude izuzetno težak i neizvestan do kraja.
Biće teško, veoma teško, on ove godine igra izuzetno dobro, drži formu i uveren sam da će odlučiti nijanse. Boriću se, pa šta bude – rekao je Izner.
On je podsetio da obojica imaju sjajan servis, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << priznao da Tipsarević ima bolji bekhend udarac.
Biće to duel dva odlična servera. On po mom mišljenju ima bolji bekhend udarac, ali uveren sam da ce to biti jedan veoma kvalitetan i izjednačen meč –poručio je Izner.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.