Izboden mujezin u džamiji u Londonu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Feb.2020, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden mujezin u džamiji u Londonu

Sedamdesetogidišnji mujezin povređen je u napadu nožem u džamiji blizu Regentskog parka u Londonu, saopšteno je iz londonske policije. “Mujezin nije bio životno ugrožen, ali je zadobio ozbiljne povrede i prevezen je u bolnicu”, navodi se u saopštenju londonske džamije.    Policija veruje, kako javlja Rojters, da napad nije povezan sa terorizmom. “Dvadesetdevetogodišnji mladić, za kog se veruje da je prisustvovao molitvama, uhapšen je pod sumnjom za pokušaj ubistva”,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad nožem u džamiji u Londonu, povrijeđen muškarac

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2020

LONDON - Najmanje jedna osoba je povrijeđena nakon napada nožem u džamiji blizu Regentskog parka u Londonu, saopšteno je iz londonske policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.