Ivica Jovanović teroriše evropske velikane

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Jovanović teroriše evropske velikane

APOEL je zabeležio prvu pobedu u Ligi šampiona u prvom kolu, ali ne zadovoljava se malim. Kiparski prvak je savladao Zenit, a zatim odoleo i na dva gostovanja, u Donjecku Šahtjoru i u Portu, pa se nalazi na prvom mestu G grupe. Posle serije od tri meča bez poraza ekipa koju sjajno predvodi srpski stručnjak Ivan Jovanović, razmišlja i o osmini finala.

Presrećni smo što smo na prvom mestu u grupi sa pet bodova. To je velika stvar ne samo za APOEL već i kiparski fudbal. Nismo na čelu samo zahvaljujući sreći, ali znamo i da sve brzo može da se promeni, posle jednog neuspeha – ističe Jovanović, koji predvodi kiparsku ekipu od 2008. godine.
Uputili su Kiprani 13 udaraca ka golu rivala (kao Arsenal), više nego 11 timova u Ligi šampiona.
Prepustili smo Portu da vodi igru, a bili izuzetno opasni iz kontri. Imali smo još nekoliko prilika, ali ih nismo iskoristili, Posebno žalim za šansom Adorna u finišu. Trebalo je i da pobedimo.
Bez ikakve dileme, Ivica Jovanović je srpski trener sa trenutno najboljim rezultatima. Možda bi u Fudbalskom savezu Srbije mogli da razmisle o Jovanoviću kad budu odlučivali o novom selektoru.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.