Izvor: Beta, 07.Avg.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović u finalu skoka u dalj

LONDON, 7. avgusta 2012. (Beta) - Atletičarka Srbije Ivana Španović plasirala se u utorak u finale skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je kvalifikacijama zauzela 11. do 12. mesta.

Španov..
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović u finalu skoka u dalj

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2012

Reprezentativka Srbija u atletici Ivana Španović plasirala se danas u finale skoka u dalj na dvoranskom prvenstvu Evrope u Geteborgu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ivana Španović u finalu skoka u dalj

Izvor: Politika, 07.Avg.2012

BEOGRAD – Atletičarka Srbije Ivana Španović je danas prvim skokom u dalj u kvalifikacijama obezbedila učešće u finalu Svetskog prvenstva u dvorani, koje se održava u poljskom gradu Sopotu. Španovićeva je skočila šest metara i 77 centimetara u prvoj seriji. Posle prve serije samo je još...

Nastavak na Politika...

Ivana Španović u finalu skoka u dalj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2012

LONDON -..Atletičarka Srbije Ivana Španović plasirala se danas u finale skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je kvalifikacijama zauzela 11. od 12 mesta...Španovićeva je do finala došla skokom u trećoj seriji od šest metara i 41 centimetar. Ona je u prvom pokušaju prestupila,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ivana Španović u finalu!

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2012

LONDON - Srpska atletičarka Ivana Španović skokom od 6,41 metara plasirala se u finale skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ivana Španović u finalu!

Izvor: medio.rs, 08.Avg.2012, 01:18

Srpska atletičarka Ivana Španović skokom od 6.41m plasirala se u finale skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.