Istorijski triler „Domaćice“ Aleksa Heja u prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 12:21

Istorijski triler „Domaćice“ Aleksa Heja u prodaji

Vaša kuća – njihova pravila
Vulkan izdavaštvo je objavilo debitantski roman Aleksa Heja Domaćice, koji će se dopasti svim ljubiteljima elegantnih misterija smeštenih u prošlo vreme.
Radnja se odvija u Londonu, 1905. godine. Gospođa King nije obična domaćica. Rođena u svetu prevaranata i lopova, od sebe je stvorila uglednu ženu pod čijom je palicom najgrandioznija kuća u Mejferu. Vila je prepuna dragocenosti i predstavlja svetlucavi simbol bogatstva i moći, ali u njenim senkama vrebaju mračne tajne.
Kada nakon godina odane službe iznenada dobije otkaz, gospođa King okuplja probranu grupicu žena koje će joj se pridružiti u osveti: kraljicu crnog tržišta rešenu da poravna...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.