Ispovest Rene Zelveger: Pod nož sam išla zbog bolesti!

Izvor: Prva.rs, 06.Sep.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Rene Zelveger: Pod nož sam išla zbog bolesti!

Glumica, koja se proslavila ulogama u filmovima o Bridžit Džouns, Rene Zelveger se posle šest godina pauze vraća na filmsko platno u novom nastavku o novinarki iz Londona.
Rene je pre nekoliko godina šokirala javnost kada se potpuno neprepoznatljiva pojavila na jednom događaju, nakon čega su je mediji stavili na stub srama zbog njenog deformisanog lica. Glumica sve do sada nije želela da govori o tome šta je promenila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sebi.
“Borila sam se sa bolešću pod nazivom amiotrofična lateralna skleroza (ALS). Neko vreme se nisam pojavljivala u javnosti, a onda sam morala da se pojavim. U međuvremenu sam se borila sa zdravstvenim problemima i nisam htela da svi vide da sam bolesna. Zato sam išla na operacije, u nadi da će sakriti ono kroz šta sam prošla”, kaže 47-godišnja Oskarovka.
Glumica je otkrila i da se ne plaši starosti i da nije to uradila kako bi se podmladila.
“Kako starimo, sve smo mudriji. Svako ima svoje vreme za mladost i svačija mladost prođe. Ja se svojim godinama radujem i jedva čekam da vidim šta me sledeće čeka”, iskrena je Rene.
Izvor: Tračara

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.