Iron Maiden najavili koncert u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Nov.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iron Maiden najavili koncert u Zagrebu

Nakon iznimno uspješne globalne turneje 2016/2017, u sklopu promocije njihovog 16. studijskog albuma “The Book of Souls“, Iron Maiden ponovno kreće na put u 2018., s nizom arena i festivalskih nastupa u Europi, otvaranjem svjetske turneje “Legacy of The Beast” u Tallinnu, u Estoniji 26. svibnja, a s planiranim završetkom u O2 Areni u Londonu 10. kolovoza. U Zagreb stižu 24. srpnja 2018.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
Potpuni raspored europske turneje možete pronaći na ironmaiden.com, a očekuje se da će se turneja nastaviti u 2019.

Koncept svjetske turneje “Legacy Of The Beast” inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svjetova”, koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Manadžer Maidena Rod Smallwood pobliže objašnjava: “Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Bruce i Adrian ponovno pridružili Maidenu na početku tisućljeća, izmjenjujući turneje na kojima sviramo glazbu s novih albuma s ‘History/Hits’ turnejama. Mi uživamo raditi na ovaj način iz mnogo razloga, među ostalim i zato što bend ima priliku svirati kako novi materijal, tako i starije hitove, za koje znamo da ih obožavatelji žele čuti.”

“Temu ove ‘History/Hits’ turneje odlučili smo temeljiti oko naslijeđa imena Legacy Of The Beast, koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim odati previše, ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show.”

Prodaja ulaznica za većinu koncerata kreće u prodaju u petak, 24. studenog. Za više informacija molimo posjetite IronMaiden.com. Kao uvijek, postojat će i ekskluzivna pretprodaja za članove Fan Cluba, s početkom u ponedjeljak, 20. studenog. Ulaznice potražite putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Iron Maiden sljedeće godine na evropskoj turneji

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2017, 16:35

BEOGRAD - Bend "Iron Maiden" nakon izuzetno uspješne svjetske turneje 2016/2017, u okviru promocije svog 16. studijskog albuma "The Book of Souls" kreće sljedeće godine ponovo na turneju...Turneju pod nazivom "Legacy of The Beast" započeće u Talinu, u Estoniji 26. maja, a završiti u O2 Areni u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.