Investiciona konferencija o Srbiji u Londonu

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investiciona konferencija o Srbiji u Londonu

Srpska vlada organizuje sledeće nedelje u Londonu investicionu konferenciju o Srbiji na kojoj će govoriti premijer Aleksandar Vučić i britanski ministar za biznis Vins Kejbl.

Premijer Vučić će, pored konferenciju u sredu, u Londonu u ponedeljak održati predavanje na Londonskoj školi ekonomije, prenosi Beta.

Na investicionoj konferencije govoriće i srpski ministri finansija i privrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dušan Vujović i Željko Sertć, bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer, predstavnica Svetske banke za jugoistočnu Evropu, Evropu i centralnu Aziju Elen Goldštajn i predsednik Britansko-srpske privredne komore Pol Džadž.

Na konferenciji će biti razmatrana politička i erkonomska puitanja u vezi sa Srbijom, između ostalog napredak u prisutupnim pregovorima sa EU, položaj Srbije između Istoka i Zapada, kao i akutelne reforme, saopštila je Britansko-srpska privredna komora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.