Interov plan - Stiže gigant iz Londona, žrtvuju Hrvata, čeka se Ikardi!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interov plan - Stiže gigant iz Londona, žrtvuju Hrvata, čeka se Ikardi!

Do sada su doveli tri igrača i napravili veliki posao. Šta su sledeći potezi u prelaznom roku?

Inter planira dosta promena u timu, iako je izborena Liga šampiona. Naime, "Suning" želi da se klub samofinansira što ne znači neizbežnu prodaju Ikardija i Škrinjara, ali svakako da će neko od ključnih igrača biti prodat.

Mauro Ikardi ima klauzulu, priča se da bi Inter voleo da neko to plati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ciljaju Džeka kao zamenu i da bi 110 miliona za Maurita moglo da znači veliki budžet za pojačanja.

Ausilio je bio u Londonu, pregovara oko Dembelea iz Totenhema koji bi bio zaista sjajan dodatak u veznom redu, a Inter je navodno spreman da ponudi Perišića.

Što se Brozovića tiče on je drugi deo sezone odigrao sjajno, sada Spaleti ne želi da ga se odrekne.

Od ostalih Santon i Nagatomo bi mogli da budu prodati, Eder takođe.

Interu je potreban novac da otkupi Rafinju i eventualno Kansela, mada su za ovo drugo male šanse, već su doveli Lautara Martineza, De Fraja i Asamou, i dalje su zainteresovani i za Vidala. Bilo kako bilo, tim će biti jači nego prošle sezone, do sada su tri pojačanja zaista bila sjajan potez, ali to je Inter, da ipak sačekamo šta će se desiti do kraja leta...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.