Interesovanje sve veće, hoće li Čelsi pokleknuti?

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interesovanje sve veće, hoće li Čelsi pokleknuti?

Sve veći broj klubova zainteresovan je da u svojim redovima vidi fudbalera "Plavaca".

Minhenski Bajern je ozbiljno zagrizao za Kaluma Hadson-Odoija, talentovanog krilnog fudbalera ekipe sa "Stamford Bridža".

Ovaj 18-godišnji fudbaler je produkt Čelsijeve škole, ali kod Mauricija Sarija priliku dobija na kašičicu i to uglavnom u Ligi Evrope.

Ipak, u Londonu smatraju da je pred njim velika budućnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa nisu spremni da ga se tek tako odreknu, ponuda iz Bavarske od 20 miliona evra je odbijena, Čelsi traži duplo više.

I dok se čeka odluka Bajerna, da li će povisiti ponudu za usluge mladog engleskog fudbalera, sve veći broj klubova staje u red za potpis Hadson-Odoija.

Naime, kako "Skaj Sports" prenosi, za fudbalera Čelsija su pored Bajerna interesovanje pokazali i Juventus i RB Lajpcig.

Videćemo da li će neko uspeti da ga odvede iz Londona, cena je oko 40 miliona evra.

"Plavci" su kaparisali i Kristijana Pulišića za narednu sezonu, pa se stiče utisak da bi Hadson-Odoi zaista mogao da ide.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.