Inter - I poraz i transfer zahtev!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter - I poraz i transfer zahtev!

"Neroazuri" dočekali loše vesti.

U engleskim medijima se pojavila vest kako je fudbaler Intera Ivan Perišić blizu prelaska u londonski Arsenal.

"Tobdžije" su navodno ponudile i Mesuta Ozila kao deo dogovora, ali "Neroazuri" su odbili takav dogovor jer žele da budu uvereni da će Englezi na kraju otkupiti reprezentativca Hrvatske.

"Perišić? Moramo prihvatiti situaciju da neki igrači pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << volju za odlaskom i transferom. Sam fudbaler je izrazio ovu želju, mi želimo da mu učinimo, ali takođe moramo poštovati njegovu vrednost. Za sada ništa konkretno nije stiglo, videćemo u narednim danima", otkrio je za Skaj Italiju Bepe Marota.

Inter se takođe dovodi i u vezi sa Janik-Fereirom Karaskom.

Belgijanac želi da napusti Kinu, milanski klub je pokazao interesovanje za dvadesetpetogodišnje krilo.

"Karasko-Kandreva zamena? Normalno je da postoje ovakvi kontakti, Auzilio radio odličan posao. Konkretizovaćemo u narednom periodu", završio je čelnik Intera svoju izjavu.

Zimski prelazni rok u Kini traje do kraja februara tako da za pregovore sa Belgijancem imaju vremena, sa druge strane situacija oko Perišića zahteva brže "izvođenje radova" zbog skorog završetka januarskog prelaznog roka.

Naročito nakon poraza u Torinu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.