Ibrahimović najarogantniji, Spahić među najnasilnijam fudbalerima

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović najarogantniji, Spahić među najnasilnijam fudbalerima

LONDON - Francuski sportski dnevnik L'Equipe napravio je izbor fudbalera koje publika najviše mrzi.

Tako je napadač Čelsija Diego Kosta proglašen pobjednikom u kategoriji "Ružni i pokvareni", a u istoj konkurenciji su se našli i njegov saigrač Džon Teri, te poznate prznice Mario Baloteli i Niklas Bentdner.

U kategoriji Top 3 najnasilnijih su Nigel De Jong, Brandao i bh. reprezentativac Emir Spahić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a lista najarogantnijih nije mogla proći bez dvije megazvijezde. Na prvom mjestu je Zlatan Ibrahimović, drugi je Kristijano Ronaldo, a treći veznjak Mančester Sitija Samir Nasri.

Božićni izbor nije, naravno, mogao proći bez najvećih fudbalskih simulatora. Oskara za glumu dobio je Barselonin "diver" Serhio Buskets, a odmah iza njega mjesto na zidu srama dobili su Arjen Roben i Lionov veznjak Matjeu Valbuena.

(NN/fokus.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.