IŽIVLJAVANJE ALBANACA U CENTRU LONDONA: Divljali besnim automobilima, policija morala da reaguje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 18:31

IŽIVLJAVANJE ALBANACA U CENTRU LONDONA: Divljali besnim automobilima, policija morala da reaguje! (VIDEO)

Albanci u luksuznim vozilima stvorili su pometnju u saobraćaju u Londonu tokom proslave Dana nezavisnosti Albanije

Stotine Albanaca izašlo je tokom prošle noći na ulice Londona u besnim automobilima kako bi proslavili Dan nezavisnosti svoje zemlje. U video snimcima koji kruže društvenim mrežama vide se luskuzni automobili, od "audija" do "poršea" i "lamborginija", kako divljaju oko Vestminstera, dok policija pokušava da ih nagovori da nastave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje sa vožnjom i napuste centar grada.

Na brojnim snimcima se vidi kako muškarci i žene, ogrnuti zastavom Albanije, vire kroz prozore automobila. Na drugim snimcima se vidi kako driftuju po asfaltu, dok mladići i devojke u narodnoj nošnji igraju tradicionalni ples na ulici. Bacale su se i petarde, a vozači su trubili neumorno, piše Daily Mail.

- Policiji je dojavljeno da se velika grupa vozila okuplja na određenim putevima. Naši pripadnici su odmah izašli na teren kako bi maksimalno umanjili mogućnost ometanja saobraćaja - naveli su iz policije. Kako su dodali, jedna osoba je privedena ovom prilikom.

Fotografije i snimci divljanja Albanaca u Londonu izazvale su buru na društvenim mrežama, a stanovnici Londona su ih nazivali "sebičnjacima".

- Saobraćaj je bio u zastoju čitav sat - ređali su se komentari.

- Albanci u Londonu proslavljaju Dan nezavisnosti svoje zemlje i sebično blokiraju saobraćaj na Trafalgar skveru - dodao je drugi korisnik.

- Čitav vek sam putovao kući sinoć - napisao je treći. Bilo je i onih koji su branili Albanace nakon što su svi na društvenim mrežama primetili "besni vozni park slavljenika".

- Dobro, bilo je nekoliko fensi automobila, ali ostali su bili obični - napisao je jedan korisnik. Podsetimo, Albanija je postala nezavisna 28. novembra 1912. godine.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BOŽE, POMOZI NAM" Albanci napravili haos u centru Londona: Trubili iz "lamborginija" dok su žene plesale i bacale petarde (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Nov.2022

Mnoštvo Albanaca je sinoć izašlo na ulice Londona kako bi proslavilo Dan nezavisnosti svoje zemlje. Na brojnim snimcima iz centra Londona se vide muškarci i žene u skupocenim automobilima koji mašu albanskim zastavama dok policajci od njih zahtevaju da prekinu da zaustavljaju saobraćaj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.