Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2012, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I čaj iz automata

LONDON -

Britanska konsultantska kompanija "Kembridž konsultants" razvila je prototip mašine koja bi uskoro mogla sa tržišta da u potpunosti istisne vrećice sa čajem, piše londonski Telegraf.

Ova mašina, nazvana Te, slična je Nespresu koji služi za pripremanje kafe i poput njega koristi kapsule, ali sa čajem.

Prednost ove mašine je, ističu njeni tvorci, u tome što pripremanje čaja smanjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na dve minute umesto na četiri koliko traje priprema čaja sa kesicama, i pruža napitak daleko boljeg kvaliteta.

Novi sistem pripremanja popularnog napitka omogućuje potrošačima i da izaberu jačinu čaja koja im najviše odgovara. Cena kapsula bi varirala u zavisnosti od kvaliteta čaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODZVONILO KESICAMA: Izmišljena mašina za čaj! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2012

Britanska konsultantska kompanija "Cambridge consultants" razvila je prototip automata koji bi uskoro mogao sa tržišta u potpunosti da istisne vrećice sa čajem

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.