Humanitarna prodajna izložba fotografija Rolingstonsa

Izvor: Blic, 20.Sep.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna prodajna izložba fotografija "Rolingstonsa"

U Britanskoj rezidenciji danas u 17 sati biće otvorena humanitarna prodajna izložba fotografija Brajana Branislava Rašića, saopštila je Britanska ambasada.

Među 20 izabranih radova muzičkog fotografa su fotografije sa najpoznatijih koncerata benda "Rolingstons", kao i ekskluzivni snimci sa jubilarnog 50-godišnjeg okupljanja benda u Londonu.

Fotografije će biti aukcijski prodate, a 70 odsto prikupljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sredstava će biti upotrebljeno za podršku kreativnim književnim radionicama za mlade "GRUBB School", koje će u Srbiji organizovati nevladina organizacija RPOINT.

Brajan Rašić ovih dana boravi u Beogradu kao gost Britanske ambasade.

Rašić je rođen u Beogradu i više od trideset godina živi u Londonu. Prati najveće zvezde rok, pop, džez, bluz muzike i sarađuje na najznačajnijim svetskim muzičkim izdanjima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodajna izložba fotografija Brajana Rašića

Izvor: Akter, 20.Sep.2012

U Britanskoj rezidenciji otvorena je humanitarna prodajna izložba fotografija Brajana Branislava Rašića

Nastavak na Akter...

Humanitarna izložba Branislava Rašića

Izvor: Politika, 20.Sep.2012

Humanitarna prodajna izložba fotografija Brajana Branislava Rašića otvorena je u četvrtak u Britanskoj rezidenciji u Beogradu...Među 20 izabranih radova su fotografije sa najpoznatijih koncerata benda "Rolingstons", kao i ekskluzivni snimci sa jubilarnog 50-godišnjeg okupljanja benda u Londonu...Fotografije...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.