Hrvatica koja je bila sa Klunijem upecala princa Endrua

Izvor: Blic, 28.Feb.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatica koja je bila sa Klunijem upecala princa Endrua

Hrvatska lepotica Monika Jakšić, koju su povezivali sa Džordžom Klunijem, navaodno je totalno zaludela vojvodu od Jorka.

"Princ Endru u vezi je s Klunijevom bivšom devojkom", naslov je priče koju donosi Us Weekly, a prenosi portal 24sata.hr.

Tabloid, naime, piše da je Princa Endrua (54) osvojila ista Hrvatica koja je zaludela i Džordža Klunija (52). Bivši suprug vojvotkinje od Jorka, Sare Ferguson (54), navodno je lud za Monikom Jakišić (33).

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Endru je Moniku upoznao na zabavi u Londonu koju su organizovali njihovi zajednički prijatelji. Odmah su 'kliknuli' i nastavili da se viđajui - otkrio je izvor za Us Weekly.

Par je zajedno proslavio i Endrujov 54. rođendan romantičnom večerom u restoranu.

- Sve vreme su se zaljubljeno gledali i 'gugutali'. Endrju je Moniku nasmejavao i ljubio joj ruku. Pravi je gospodin - otkrio je jedan od gostiju restorana.

Princ Endru treće je dete kraljice Elizabete II. (87) i otac princeza Eugenie (23) i Beatris (25). Monikin je otac rodom iz Imotskog, a majka s Kupresa. U London su se preselili tokom rata.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fatalna Hrvatica koja je bila sa Klunijem upecala princa Endrua

Izvor: Blic, 28.Feb.2014

Hrvatska lepotica Monika Jakšić, koju su povezivali sa Džordžom Klunijem, navodno je totalno zaludela vojvodu od Jorka..."Princ Endru u vezi je s Klunijevom bivšom devojkom", naslov je priče koju donosi Us Weekly, a prenosi portal 24sata.hr...Tabloid, naime, piše da je Princa Endrua (54) osvojila...

Nastavak na Blic...

Hrvatica šutnula Klunija zbog princa

Izvor: Mondo, 28.Feb.2014

Monika Jakišić, bivša devojka holivudskog glumca Džordža Klunija, navodno u vezi sa princom Endrjuom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.