Hodžson produžio ugovor pred srpski derbi u Engleskoj

Izvor: B92, 10.Avg.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson produžio ugovor pred "srpski derbi" u Engleskoj

Menadžer Kristal Palasa Roj Hodžson produžio je ugovor do 2020. godine, objavio je londonski klub.

Hodžson je potpisao ugovor dan uoči prve utakmice u novoj sezoni Premijer lige protiv Fulama.

Hodžon će prevoditi tim, čiji je kapiten srpski reprezentativac Luka Milivojević, godinu dana duže u odnosu na prethodnu saradnju.

Hodžon je bivši fudbaler Kristal Palasa, a kao menadžer u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubu je od septembra prošle godine i uspeo je da ga iz opasne zone odvede na 11. mesto Premijer lige.

Vodio je mnogo klubova tokom trenerske karijere, između ostalih švedski Halmštad, Malme, Inter, Blekburn, Kopenhagen, Liverpul, kao i reprezentacije Švajcarske, UAE, Finske i Engleske.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hodžson produžio ugovor pred "srpski derbi" u Engleskoj

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2018, 11:46

Menadžer Kristal Palasa Roj Hodžson produžio je ugovor do 2020. godine, objavio je londonski klub...Hodžson je potpisao ugovor dan uoči prve utakmice u novoj sezoni Premijer lige protiv Fulama...Hodžon će prevoditi tim, čiji je kapiten srpski reprezentativac Luka Milivojević, godinu dana duže...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.