Hoćete zvezdu iz Londona? Platite rekord!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćete zvezdu iz Londona? Platite rekord!

Zainteresovane strane sada znaju šta im je činiti.

Kristijan Eriksen je sinoć srušio milanski Inter i zadržao nade Totenhema za plasman u narednu fazu Lige šampiona.

Sparsi imaju isti broj bodova kao "Neroazuri", ali zbog gola na "Meaci" imaju bolji skor u međusobnom susretu sa Interom, te im je za prolaz u narednu fazu potreban trijumf protiv Barselone.

Maurisio Poketino veruje da do trijumfa mogu da dođu, a bez sumnje će im za to biti potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još jedna dobra partija pomenutog Danca.

Eriksen je već par sezona jedan od najboljih plejmejkera u Premijer ligi, uvek je među najboljim asistentima u PL i sa razlogom je veliki broj klubova zainteresovan za njegove usluge.

Čini se da po interesovanje prednjači madridski Real, koji je u velikoj krizi i narednog leta će pokušati da osveži ekipu sa nekoliko atraktivnih pojačanja.

Danac je velika želja Florentina Pereza, ali da bi ga angažovao predsednik Reala će morati da "razbije prasicu", ali i da uradi mnogo više.

Naime, Totenhem je postavio cenu za danskog reprezentativca, koji ima ugovor sa klubom do 2020. godine.

Oni za Eriksena traže 250 miliona evra, što je jasno svetski rekord kada su transferi u pitanju, trenutno je najveći novac izdvojio PSŽ za Nejmara, kada su leta minule godine platili Barseloni 222 miliona evra.

Dakle, ko hoće Danca moraće da obara rekord "Svetaca" iz Pariza, videćemo da li je Real spreman na tako nešto.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.