Hju Grant otkrio koju svoju ulogu najviše mrzi

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 22:02

Hju Grant otkrio koju svoju ulogu najviše mrzi

Na nedavnoj svetskoj premijeri bajkovitog dečjeg mjuzikla Vonka, snimljenog po noveli Roalda Dala "Čarli i fabrika čokolade", u Londonu se okupila cela filmska ekipa na čelu sa Timotijem Čalametom u ulozi Vonke, a bio je tu i Hju Grant koji je igrao sarkastičnog i okrutnog čovečuljka Umpu Lumpu, a takvim se pokazao i pred novinarima.

Dok je Čalamet sat vremena delio autograme, Grant se obratio novinarima i rekao im kako mu je snimanje ovog filma bilo "apsolutno grozno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskustvo".

"Nisam mogao više da mrzim celu stvar", rekao je Grant koji se najviše osvrnuo na proces snimanja. Naime, kako on glumi pola metra visokog Umpu Lumpu, radnika u Vonkinoj fabrici čokolade, reditelj Pol King koristio je posebnu tehnologiju snimanja pokreta kako bi umanjio njegovo telo pa je glumac morao da nosi posebno odelo i kameru na glavi.

"Bila je poput krune od trnja, vrlo neugodno. Napravio sam veliku frku oko toga. Zaista sam mrzeo to snimanje. I iskreno, sve ono što sam napravio sa svojim telom bilo je užasno i sve je to zamenjeno animacijom", dodao je.

Nakon prilično neugodne tirade pitali su ga da li se na kraju sav taj trud isplatio, a on je odgovorio:

"Ne baš", što je izazvalo salvu smeha njegovih kolega.

"Nemam ništa protiv Vonke i Kinga posebno, ali već pomalo mrzim da snimam filmove, no kako imam puno dece, treba mi novac i moram da radim", rekao je glumac.

Glumac je inače prvi put postao tata sa pedeset godina, a u idućih osam godina dobio je petoro dece sa dve žene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hju Grant otkrio koju ulogu najviše mrzi: "Imam puno djece, treba mi novac i moram da radim"

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2023, 11:14

Na nedavnoj svjetskoj premijeri bajkovitog dječjeg mjuzikla Vonka, snimljenog po noveli Roalda Dala "Čarli i fabrika čokolade", u Londonu se okupila cijela filmska ekipa na čelu sa Timotijem Čalametom u ulozi Vonke, a bio je tu i Hju Grant koji je igrao sarkastičnog i okrutnog čovečuljka ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.